Forsiden Kalender Tjek Bandet Download Shoppen Instagram Links Kontakt
Tjek > Anmeldelser  
 

Hit Med 80'erne spillede de dér numre med større entusiasme, end ophavsmændene nogensinde har lagt for dagen. Det kom sagte, og det kom snigende, man begyndte så småt og ganske ufrivilligt at blive suget ind i et univers af "Magi i luften", "Lanternen", Ud under åben himmel" og al den slags... Der stod jeg så og fandt mig selv omgivet af et par tusind mennesker, som lykkeligt sang med på det dér vrøvl "...du tog mit hjerte med / pas godt på det / for det har ingen våben med / og det er kærlighed..." Og det var det vel."

Steffen Jungersen

 

"Oprindeligt havde jeg tænkt mig at nappe et måltid mad, mens jeg rakkede det ned på afstand med min lille fedtede anmelderblok. Sådan skulle det ikke helt gå! Min med-koncertgænger havde andre tanker og lokkede mig med op foran. Så stod man der; mavesur og sulten, med korslagte arme og så til, mens festen startede. Den gik ikke i længden, så jeg tog et valg, parkerede min musikalske forudindtagethed og lod mig rive med. (...) Målet blev nået, graderne på festbarometret steg adskillige grader."

Hanne Arentsen

 

Hit med 80'erne havde fredag aften trukket masser af folk til Rønne. I et godt sammensat program præsenterede de gedigen underholdning i en harmonisk og velafbalanceret klang. Med intelligente overgange fra den ene til den anden melodi skabte bandet et flot helhedsbillede af danskrockens guldalder. Pubikum nød musikken lige så meget som musikerne på scenen.
Det er svært at fremhæve noget frem for noget andet, når et koncertprogram er spækket med en helt æras tophits og musikerne hele vejen igennem leverer varen på et højt niveau. Uden krav på at være alle danske pop/rockidolers kopiband, tolkede "Hit med 80'erne" i deres egne rammer i tæt relation til originalerne.
På en glad og god måde gjorde "Hit med 80'erne" en tid levende både for dem, der har oplevet den, men også for dem, der først har oplevet musikken senere. Med et flot og medrivende sceneshow, som overbeviste gennem ærlighed og troværdighed over for deres egen spilleglæde, leverede bandet hele vejen igennem seriøs god underholdning.

Christina D. Gornitzka


Tyve minutter inde i Hit med 80'ernes koncert i aftes skete det.- Det der ikke måtte ske. Det hårdkogte sammenbidte journalist-image krakelerede og jeg tog mig i at synge med. Alt imens minderne fra sidste skoledag i 9. Klasse, gymnasiefesterne, rusturen og koncerterne på Danmarks Tekniske Universitet med News, TV2 og alle de andre danske 80'er bands væltede frem. Heldigvis var jeg ikke alene. Alle de andre gjorde det også."

Ole Sanvig Knudsen

 

På et eller andet tidspunkt bliver vi allesammen ramt. Måske var det netop den sang, man hørte første gang, man blev forelsket. Eller dangang man dumpede, flyttede hjemmefra eller fik kørekort. Tiden spoles tilbage.Og folk kan teksterne... Og sådan banker vi videre gennem første sæt. Som en stor sansende masse, der ændrer udtryk efter, hvad der lukkes ud fra scenen. Vi er rå med Sannes "WooDoo", vi er længselsfulde bag Brandts' "Duggede ruder". Vi er kejtede og appellerende i Anne Dortes "Si' du ka' li' mig".

Peter Rasmussen

 

Hit med 80'erne er uden tvivl et af Danmarks allerbedste kopibands, og kopierne er af en kvalitet, der kan gøre langt de fleste moderne kopimaskiner misundelige. Det lød faktisk som originalerne, helt ned til fraseringerne, så der var lagt op til fællessang. Og der blev sunget, gjorde der... For en aften var ufreden væk... selv man stod tæt og svedte, mens man igen og igen ramte hinanden med albuer, hænder og kroppe, var der ingen sure miner eller optræk til ballade. Alle var mødt op for at feste... Forsangeren Annette Søgaard forstod ligesom resten af bandet at komme langt ud over scenen med en stor stemme og en endnu større udstråling. Og hun var dejlig tro mod de fortolkninger, originalkunstnerne havde lavet.

Brian Bruhn