Forsiden Kalender Tjek Bandet Download Shoppen Instagram Links Kontakt
Tjek > Gæstesolister  
 

Steffen Brandt
I forbindelse med indvielsen af Musikhuset i Esbjerg havde Hit med 80'erne den 20. marts 1997 Steffen Brandt med som gæstesolist og det blev til flg. TV2 numre: Turbo, Fri Som Fuglen, Eventyr For Begyndere, Bag Duggede Ruder og Lanternen.


Søs Fenger
Den 17. maj 2003 spillede Hit med 80'erne på Toldkammeret i Helsingør med Søs Fenger som gæstesolist. Vi spillede flg. NEWS numre: Som En Fange, Alt For Nær, Du Er og Jeg Elsker Dig. De to førstnævnte havde Søs ikke sunget siden NEWS dagene. Det blev en stor aften....


Anne Dorte Michelsen, Nanna, Søs Fenger og Morten Remar
Den 18. juni 2011 spillede Hit med 80'erne på Esbjerg Rock Festival, med ikke mindre end fire gæstesolister. En forrygende koncert sluttede af med alle på scenen til Nanna's sang Afrika, som havde 25 års jubilæum.Peter A.G.
Året efter spillede Hit med 80'erne igen på Esbjerg Rock Festival hvor Peter A.G. kom forbi og selv i regn blev det en fest :-)
Vi spillede flg. Gnags sange: Den Dejligste Morgen, Lav Sol Over Århus, Vilde Kaniner, Mr. Swing King og Kærester.Michael Falch
I november 2018 havde vi en meget veloplagt Michael Falch på besøg på Tobakken i Esbjerg.
Vi spillede flg. sange: Sommer På Vej, I Et Land Uden Høje Bjerge, Mød Mig I Mørket, Superlove og De Vildeste Fugle.


Foto: www.rapix.org

Sanne Salomonsen
I 2022 havde vi 30 års jubilæum, og i den forbindelse var det en stor fornøjelse at kunne præsentere Sanne på Tobakken i Esbjerg.
Vi spillede flg. sange: Sæt fri, Den jeg elsker, Kærligheden kalder, Hvis du forstod og Sui-sui  


Foto: www.lasselagoni.com